Hotel Fauna

Észak Alföldi régió - Besenyőtelek

Hotel Fauna, Besenyőtelek
  • Cím: 3373 Besenyőtelek, Tepélypuszta
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Hotel Fauna, Besenyőtelek

A szálloda Besenyőtelken, arborétumszerű park közepén ideális környezetet nyújt a pihenni, sportolni vágyóknak, ill. az ökoturizmus híveinek. 5 holdas, arborétumszerű park közepén ideális környezetet nyújt a pihenni, sportolni, horgászni és lovagolni vágyóknak, ill. az ökoturizmus híveinek.

Hotel Fauna, Besenyőtelek

A 22-szobás főépületen kívül a parkban 2-4-szobás bungalow-k, ill. a luxusigényeket is kielégítő Villa Nimródban és Villa Rosa-ban összesen 50 szobával állunk a vendégek rendelkezésére.
A hangulatosan berendezett fürdőszobás szobákban színes tv, minibár, telefon szolgálja vendégeink kényelmét.
5 holdas, arborétumszerű park közepén ideális környezetet nyújt a pihenni, sportolni, horgászni és lovagolni vágyóknak, ill. az ökoturizmus híveinek.

Hotel Fauna, Besenyőtelek

Konferenciák, szakmai tréningek, családi és egyéb rendezvények lebonyolítására különtermet (technikai esztközökkel) biztosítunk, mely a szállóvendégek számára ingyenes.
A hotel 140 férőhelyes éttermében a hazai és a nemzetközi konyha remekeivel, tájjelegű ételekkel és vadspecialitásokkal várjuk vendégeinket. Nyáron a terasz, ill. a park piknikek, grill-partik megrendezésére kínál módot.Valamennyi szolgáltatásunk szállóvendégeinknek ingyenes: szauna, teniszpálya, úszómedence, garázs, ill. a gyerekek szórakoztatására létesített játszótér és mini-vadaspark. További szórakozási lehetőségek: lovaglás, hintózás, asztalitenisz, biliárd, bérelhető kerékpár.
Személyautóval érkező vendégeink részére zárt, őrztt parkolót biztosítunk, buszok parkolása is megoldott.
Szállodánk különböző kulturális, vadászati és ökoturisztikai programokkal áll az érdeklődők rendelkezésére. Ez utóbbi keretében a Faunát körülölelő két Nemzeti Park biológusai segítségével bemutatjuk a szikes pusztát, annak védett madárvilágát és a közel (8 km) fekvő Tisza-tó csodálatos élővilágát, ahová csoportos és egyéni hajókirándulásokat szervezünk.

Hotel Fauna, Besenyőtelek
  • Cím:3373 Besenyőtelek, Tepélypuszta
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás